Hyvin eristetyt teollisuus­ovet

BEMA teollisuusovet takaavat huippueristyksen, kun tuotteessa on etenkin panostettu kylmäsillan katkaisuun. Ovilevy on rakennettu osissa paneelikuvioidusta kuumasinkitystä ja lakatusta teräslevystä. Nosto-oven paksuus on 40mm, eristys CFC-vapaa polyuretaani ja muut mitat päätät sinä itse.

Jokainen osa on erikoisliimattu, jotta tiiviys olisi mahdollisimman hyvä. Tiivisteiden ansiosta teollisuusovi on tuuli- ja vesitiivis. Tehokkaat tiivisteet oven ylä- ja alareunassa samoin osien välissä. Seurauksena miellyttävä työympäristö ja ennen kaikkea pienemmät lämmityskustannukset.

Teollisuusovet voidaan varustaa ikkunoilla ja käyntiovella. Ikkunat on valmistettu kaksinkertaisesta akryylimuovista ja varustettu lukkolistoilla murtoriskin poistamiseksi. Nosto-oven käyntiovi avaa vaivattoman ja nopean kulkureitin jalankulkijalle. Käyntiovitoimitukset sisältävät ovensulkijan, tippanokan, painikkeen  ja lukon kolmella avaimella. Lisävarusteena löytyy Dorman lukkorunko, mikäli halutaan sarjoittaa toiseen lukkosarjaan. Konekäyttöisenä suosittelemme teollisuusoven varustamista tuntokytkimellä, joka tunnistaa onko käyntiovi avoinna vai suljettuna.

BEMA teollisuusovi voidaan toimittaa käsi- tai konekäyttöisenä. Jo 5-10 päivittäistä avausta tekevät konekäytön kannattavaksi. Oven nopea nosto ja lasku pienentävät energian kulutusta ja vähentävät työympäristön vetoisuutta. BEMA:n ovikoneiston avulla saat tasaisen sujuvan oven liikkeen. Automatiikka sopeutetaan asiakkaan tarpeisiin ja toiveisiin.