Hyvin eristetyt teollisuus­ovet

BEMA-teollisuusovet takaavat erinomaisen eristyksen, sillä niissä on panostettu erityisesti kylmäsillan katkaisuun. Ovilevy on rakennettu osissa paneelikuvioidusta kuumasinkitystä ja lakatusta teräslevystä. Nosto-oven paksuus on 40mm, eristys CFC-vapaa polyuretaani ja muut mitat päätät sinä itse. Jokainen osa on erikoisliimattu, jotta tiiviys olisi mahdollisimman hyvä. Tiivisteiden ansiosta teollisuusovi on tuuli- ja vesitiivis. Oven ylä- ja alareunassa sekä osien välissä on tehokkaat tiivisteet.

Seurauksena on mielyttävä työympäristö ja ennen kaikkea pienemmät lämmityskustannukset. Teollisuusovet voidaan varustaa ikkunoilla ja käyntiovella. Ikkunat on valmistettu kaksinkertaisesta akryylimuovista ja varustettu lukkolistoilla murtoriskin poistamiseksi. Teollisuusoven käyntiovi avaa vaivattoman ja nopean kulkureitin jalankulkijalle. Käyntiovitoimitukset sisältävät ovensulkijan, tippanokan, painikkeen  ja lukon kolmella avaimella. Lisävarusteena löytyy Dorman lukkorunko, mikäli halutaan sarjoittaa toiseen lukkosarjaan. Konekäyttöisenä suosittelemme teollisuusoven varustamista tuntokytkimellä, joka tunnistaa onko käyntiovi avoinna vai suljettuna.

BEMA-teollisuusovi voidaan toimittaa käsi- tai konekäyttöisenä. Jo 5-10 päivittäistä avausta tekevät konekäytön kannattavaksi. Oven nopea nosto ja lasku pienentävät energian kulutusta ja vähentävät työympäristön vetoisuutta. BEMAn ovikoneiston avulla saat tasaisen sujuvan oven liikkeen. Automatiikka sopeutetaan asiakkaan tarpeisiin ja toiveisiin. Jos olet kiinnostunut meidän teollisuusovista, niin jätä tarjouspyyntö!

Miksi teollisuusovet meiltä?

Oy Bema System AB:n yli 30 vuoden kokemus joka on takuu siitä, että kun tilaat teollisuusovet, niin saat aina parhaan mahdollisen laadun ja palvelun meiltä. Nämä yli 30 vuotta on myös tehneet henkilökunnastamme tosi osavaksi teollisuusovien tuotannossa ja he osaavat myös tämän kokemuksen avulla myös opastaa asiakaita parhaaseen mahdollisen ratkaisuun. Saat yritykseltämme aina nopean mahdollisen toimitusajan, koska asiakkaana sinun ei tulisi ikinä tarvita odottaa laatutuotteita. Mikäli sinulla on ovihiin liittyviä kysymyksiä, niin voit aina ottaa yritysemme osaavaan henkilökuntaan yhteyttä. Saat henkilökunnaltamme aina osaavaa ja asiakaskeskeistä palvelua, jonka perustella varmasti voit päättää mikä ovi on sopiva juuri sinulle. 

Jätä tarjouspyyntö

Mikäli olet kiinnostunut meidän teollisuusovista, niin me autamme mielellään sinua parhaaseen mahdolliseen ratkaisun. Me työskentelemme aina asiakaskeskeisesti ja suurella osumisella. Voit halutessasi suoraan jättää tarjouspyynnön