Autotallin oven avaajaan kaukosäädin ja muut lisävarusteet

Meiltä voit ostaa autotallin ovenavaajaan kaukosäätimet ja muut lisävarusteet. Kaikki tuotteet voidaan räätälöidä sinun talosi tyylin ja toiveiden mukaan. Tutustu meidän eri vaihtoehtoihin ja ota yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää, niin autamme sinua löytämään parhaan mahdolliseen ratkaisun.

747EV

Seinään asennettava koodilukko uudelle EVS-sarjan avaajille. Avaat nosto-ovesi ilman avainta tai kauko-ohjainta henkilökohtaisella koodilla.

9747E Koodilukko

Avaa nosto-ovesi ilman avaimia tai kauko-ohjausta näppäilemällä oma henkilökohtainen nelinumeroinen koodi.

1702EV Hätäaukaisu

On tarpeen, jos sinulla ei ole sivuovea talliin. Tällä lukolla voit vapauttaa ja avata nosto-ovesi esim. sähkökatkon aikana.

128LM Painonäppäin

2-kanavainen seinään asennettava kauko-ohjain Liftmasterin avaajille mallia LM3800TX, 5580KTX.

128EV Painonäppäin

2-kanavainen seinään asennettava kauko-ohjain Liftmasterin uusi EVS- avaaja-sarjalle.

TX2EVS Kauko-ohjain

2-kanavainen kauko-ohjain EVS 868 MHz -sarjaan.

TX4EVS Kauko-ohjain

Pieni 4-kanavainen kaukosäädin. Sopii 868mhz EVS koneisiin.

TX4UNIS Kauko-ohjain

4-kanavainen kauko-ohjain, jolla voidaan ohjata 433MHz automatiikat.

828EV Gateway

Avaa nosto-ovesi ilman avainta tai kauko-ohjainta älypuhelimen tai tietokoneen avulla. (Ainoastaan EVS moottoreille, jotka varustettu infrapunasensoreilla.)

829EV Door Monitor

Avaa tai sulkee kauko-ohjauksella peräti neljä EVS-avaajaa. Valvo esim. makuuhuoneesta ovatko nosto-ovet auki tai suljettuna. (Infrapunasensorit oltava kytkettynä EVS-avaajaan.)

770E Infrapuna

Infrapunasensorit. Nämä pakolliset mikäli halutaan käyttää kaikkia 828EV Gatewayn tai 829EV Monitorin hienoja toimintoja ja mahdollisuuksia.

772E Infrapuna

Infrapunasensorit. Nämä pakolliset mikäli halutaan käyttää kaikkia 828EV Gatewayn tai 829EV Monitorin hienoja toimintoja ja mahdollisuuksia.