Autotallin nosto-ovet hyvällä eristyksellä

BEMA-autotallin ovet ovat erittäin hyvin eristetyt nosto-ovet, joissa olemme panostaneet erityisesti kylmänestoon. Ovilevy on rakennettu osissa vaakapaanelikuvioidusta kuumasinkitystä ja lakatusta teräslevystä. 

Jokainen osa on erikoisliimattu, jotta tiiviys olisi mahdollisimman hyvä. Nosto-oven ylä- ja alareunassa on tehokkaat tiivisteet, samoin osien saumakohdissa. Tiivisteiden ansiosta ovi on tuuli- ja vesitiivis. Seurauksena on mielyttävä työympäristö ja ennen kaikkea pienemmät lämmityskustannukset. Nosto-oven paksuus on 40mm, eristys CFC-vapaa polyuretaani ja muut mitat päätät sinä itse.

BEMA-autotallin ovet varustetaan helakkeilla, jotka sopivat erillaisiin kattomuotoihin ja tiloihin. Nosto-ovi tasapainotetaan vääntöjousilla avaamisen ja sulkemisen helpottamiseksi. Nosto-ovet varustetaan asiakkaan tarpeita ja käyttöympäristöä vastaavilla lukoilla.

BEMA-nosto-ovi voidaan varustaa ikkunoilla tai koristeikkunoilla esimerkiksi auringonnousu- tai kaari-koristeella. Ikkunat on valmistettu kaksinkertaisesta akryylimuovista ja varustettu lukkolistoilla murtoriskin poistamiseksi.

Nosto-oveen on mahdollista tehdä myös käyntiovi. Käyntiovitoimitukset sisältävät ovensulkijan, tippanokan, painikkeen ja lukon kolmella avaimella. Lisävarusteena löytyy Dorman lukkorunko, mikäli halutaan sarjoittaa käyntiovi samaan lukkosarjaan esim. asunnon kanssa. Automatiikan kanssa ovi voidaan varustaa kytkimellä, joka tunnistaa onko käyntiovi suljettuna vai avoinna.

BEMA-autotallin ovet voidaan toimittaa käsi- tai konekäyttöisenä. Autotallin ovien nopea nosto ja lasku pienentävät energiakustannuksia. BEMA:n ovikoneiston avulla saat tasaisen ja sujuvan oven liikkeen. Automatiikka sopeutetaan asiakkaiden tarpeisiin ja toiveisiin.

Jos haluat lisätietoja nosto- ja autotallin ovistamme, ota yhteyttä. Me autamme mielellämme!