Hyvin eristetty nosto-ovi autotalliin

BEMA- autotallin ovet ovat erittäin hyvin eristettyjä nosto-ovia, joiden valmistuksessa on panostettu erityisesti kylmänestoon. Ovilevy on rakennettu osissa vaakapaanelikuvioidusta kuumasinkitystä ja lakatusta teräslevystä. 

Jokainen osa on erikoisliimattu, jotta tiiviys olisi mahdollisimman hyvä. Nosto-oven ylä- ja alareunassa on tehokkaat tiivisteet, samoin osien saumakohdissa. Tiivisteiden ansiosta ovi on tuuli- ja vesitiivis. Seurauksena on miellyttävä työympäristö ja ennen kaikkea pienemmät lämmityskustannukset. Nosto-oven paksuus on 40mm, eristys CFC-vapaa polyuretaani ja muut mitat päätät sinä itse.

BEMA autotallin ovet varustetaan helakkeilla, jotka sopivat erilaisiin kattomuotoihin ja tiloihin. Nosto-ovi tasapainotetaan vääntöjousilla avaamisen ja sulkemisen helpottamiseksi. Nosto-ovet varustetaan asiakkaan tarpeita ja käyttöympäristöä vastaavilla lukoilla.

BEMA nosto-ovi voidaan varustaa ikkunoilla tai koristeikkunoilla esimerkiksi auringonnousu- tai kaari-koristeella. Ikkunat on valmistettu kaksinkertaisesta akryylimuovista ja varustettu lukkolistoilla murtoriskin poistamiseksi.

Nosto-oveen on mahdollista tehdä myös käyntiovi. Käyntiovitoimitukset sisältävät ovensulkijan, tippanokan, painikkeen ja lukon kolmella avaimella. Lisävarusteena löytyy Dorman lukkorunko, mikäli halutaan sarjoittaa käyntiovi samaan lukkosarjaan esim. asunnon kanssa. Automatiikan kanssa ovi voidaan varustaa kytkimellä, joka tunnistaa onko käyntiovi suljettuna vai avoinna.

BEMA autotallin ovet voidaan toimittaa käsi- tai konekäyttöisenä. Autotallin ovien nopea nosto ja lasku pienentävät energiakustannuksia. BEMA:n ovikoneiston avulla saat tasaisen ja sujuvan oven liikkeen. Automatiikka soputetaan asiakkaan tarpeisiin ja toiveisiin.

Jos sinua kiinnostaa saada meidän nosto- ja autotallinovista lisätietoja , niin olet lämpimästi tervetullut ottamaan yhteyttä!