Myydään autotallin ovet hyvällä eristyksellä

Myymme ja valmistamme autotallin ovet hyvällä eristyksellä sinulle yli 30 vuoden kokemuksella. Tämä kokemus antaa sinulle asiakkaana parhaan mahdollisen palvelun ja korkealaatuisia tuotteita. Kaikki meidän työntekijämme ovat myös kokeneita ja todella osaavia tuotteiden valmistuksessa. Toimitamme autotallin autotallin ovet aina nopealla mahdollisella toimitusajalla, koska mielestämme sinun ei asiakkaana tarvitsisi odottaa korkealaatuisia autotallin autotallin -ovia turhan kauaan. Toimitus onnistuu koko Suomeen. Sillä ei siis ole väliä jos asut Vaasassa, Turussa, Helsingissä tai Raahessa - meiltä löytyy aina ratkaisu. Jos olet kiinnostunut autotallin-ovistamme, niin jätä tarjouspyyntö!  

Autotallin ovet teollisuuteen, yrityksille ja yksityisille 

Valmistamme autotallin ovet sekä teollissuutteen, yrityksille että yksityisille. Yrityksemme ammattikäyttöön luonnostellut autotallit-ovet ilmaisevat aina materiaaleitaan, teknisiltä ominaisuuksiltaan. Sama korkealaatuinen laatu sisältyy tietenkin myös, jos olet yksityinen asiakas joka haluaa ostaa tuotteitamme. Mikäli haluat lisätietoja meidän eri ovistamme, voit selailla sivuston välilehdelle ”teknilliset tiedot”, tai vaikkapa puhelimitse ottaa yhteyttä, niin voimme kertoa enemmän meidän eri ratkaisuistamme.

Autotallin ovet mittatilauksella

Kaikki valmistamamme autotallin ovet voi myös saada mittatilauksella. Mikäli olet kiinnostunut tästä ratkaisusta, autotallin ovet valmistetaan juuri sinun toiveittesi mukaisesti. Voimme aina opastaa sinua henkilökohtaisesti tai puhelimitse tässä prosessissa, niin että varmasti saat oikean kaltaisen tuotteen sinun oviaukkoosi sopivaksi. Henkilökunnallamme on monivuotista kokemusta opastaa asiakaita parhaaseen mahdollisen oviratkaisuun ja he voivat myös tällä kokemuksella avusta sinua löytämään räätälöidyn ratkaisun – juuri tarpeesi mukaan.  Voit myös tarjouspyynnöstä ilmoittaa toivomasi mitat. Voimme taata, että meiltä saat aina korkealaatuisen autotallin oven mittatilauksella sinun toiveittesi mukaan.

Mikä on autotallin oven hinta asennettuna?

Yritykseltämme saat aina kilpailukykyiset hinnat ja yksi usein toistuva kysymys on: mikä on autotallin oven hinta asennettuna? Tähän kysymykseen ei ole mitään yksinkertaista vastausta, koska autotallin nosto-oven hinta vaihtelee riippuen siitä minkä kokoisen tai laatuisen oven valitset meiltä. Voit toki aina ottaa meihin yhteyttä, niin lupaamme auttaa sinua hintakysymyksissä parhaalla mahdollisella tavalla.

Yleisiä tietoja tuotteistamme

BEMA-autotallin ovet ovat erittäin hyvin eristetyt nosto-ovet, joissa olemme panostaneet erityisesti kylmänestoon. Ovilevy on rakennettu osissa vaakapaanelikuvioidusta kuumasinkitystä ja lakatusta teräslevystä. Nosto-oven ylä- ja alareunassa on tehokkaat tiivisteet, samoin osien saumakohdissa. Tiivisteiden ansiosta ovi on tuuli- ja vesitiivis. Seurauksena on miellyttävä työympäristö ja ennen kaikkea pienemmät lämmityskustannukset. Autotallin oven paksuus on 40mm, eristys CFC-vapaa polyuretaani ja muut mitat päätät sinä itse. BEMA-autotallin ovet varustetaan helakkeilla, jotka sopivat erilaisiin kattomuotoihin ja tiloihin. Autotallin tasapainotetaan vääntöjousilla avaamisen ja sulkemisen helpottamiseksi. Autotallin oven varustetaan asiakkaan tarpeita ja käyttöympäristöä vastaavilla lukoilla. Ikkunat on valmistettu kaksinkertaisesta akryylimuovista ja varustettu lukkolistoilla murtoriskin poistamiseksi. Autotallin-oveen on mahdollista tehdä myös käyntiovi. Käyntiovitoimitukset sisältävät ovensulkijan, tippanokan, painikkeen ja lukon kolmella avaimella. Lisävarusteena löytyy Dorman lukkorunko, mikäli halutaan sarjoittaa käyntiovi samaan lukkosarjaan esim. asunnon kanssa. Automatiikan kanssa ovi voidaan varustaa kytkimellä, joka tunnistaa onko käyntiovi suljettuna vai avoinna. BEMA-autotallin ovet voidaan toimittaa käsi- tai konekäyttöisenä. Autotallin ovien nopea nosto ja lasku pienentävät energiakustannuksia. BEMA:n ovikoneiston avulla saat tasaisen ja sujuvan oven liikkeen. Automatiikka sopeutetaan asiakkaiden tarpeisiin ja toiveisiin.

Jätä tarjouspyyntö, niin autamme sinua

Jos olet kiinnostunut yritysemme eri autotallin ovi ratkaisuistamme, olet aina tervetullut ottamaan henkilökuntamme yhteyttä.  Voit sekä puhelimitse että sähköpostitse ottaa yhteyttä. Opastamme sinua mielellään ratkaisuun, joka sopii juuri sinun toiveisiisi. Jos haluat lisätietoja nosto- ja autotallin ovistamme, ota yhteyttä. Me autamme mielellämme! Voit halutessasi myös jättää tarjouspyynnön.