Myydään ulko-ovia yli 30 vuoden kokemuksella

Onko aikomuksesi vaihtaa ulko-ovi autotalliin tai yrityksesi varaston tiloihin? Oy Bema System Ab tarjoaa siinä tapauksessa sinulle monenlaisia eri ratkaisuja. Valikoimastamme löydät laajan valikoiman erilaisia ulko-ovia joko ikkunalla tai ilman, jos niin tahdot. Meidän ulko-ovien valmistuksessa otetaan myös aina huomioon että tuotteet ovat energiatehokkaat ja että ne kestävät Pohjoismaiden sääolosuhteita parhaalla mahdollisella tavalla.  BEMA ulko-ovet valmistetaan identtiseksi nosto-ovien ulkonäön ja materiaalin suhteen. Ovilevy on rakennettu CFC-vapaa polyuretaani paneelikuvioidusta, kuumasinkitystä ja lakatusta teräslevystä. Jokainen osa on erikoisliimattu, jotta tiiviys olisi mahdollisimman hyvä. Oven ylä- ja alareunassa on tehokkaat tiivisteet ja niiden ansiosta ovi on tuuli- ja vesitiivis. Seurauksena miellyttävä työympäristö ja ennen kaikkea pienemmät lämmityskustannukset. Oven paksuus on 40mm ja muut mitat päätät sinä itse. Voit myös valita haluatko ulko-oveen kynnyksen tai laahuskynnyksen. Ovi voidaan varustaa erilaisilla ikkunavaihtoehdoilla. Ikkunat on valmistettu kaksinkertaisesta akryylimuovista ja varustettu lukkolistoilla murtoriskin poistamiseksi. Musta muovikarminen on vakioikkunamme, tilauksesta on myös ruostumaton ikkunakarmi saatavilla. Oveen on mahdollista lisätä myös kissanluukku sekä käsin säädettävä ilmastointiritilä.

Esimerkkejä tavallisista oviaukon mitoista:

900 x 2100 mm
1000 x 2100 mm
1200 x 2200 mm

Toimitamme ulko-ovet aina nopealla mahdollisella toimitusajalla, koska mielestämme sinun ei asiakkaana tarvitsisi odottaa korkealaatuisia ulko-ovia turhan kauaa. Toimitus onnistuu koko Suomeen - meiltä saat siis aina nopean ja korkealaatuisen toimituksen.  Jos olet kiinnostunut meidän ulko-ovista, niin jätä tarjouspyyntö! 

Oy Bema System Ab:n varaston ulko-ovet

Valmistamme myös ulko-ovia, jotka ovat erikoisvalmistetut varastotiloihin. Näissä ulko-ovissa olemme erityisesti huomioineet energiatehokkuuden ja että ovet kestävät Pohjoismaiden haastavia sääolosuhteita parhaalla mahdollisella tavalla. Voit myös saada varaston ulko-ovet monessa eri leveydessä ja korkeudessa. Ilmoita vain nämä tiedot tilauksen yhteydessä, niin autamme sinua parhaaseen mahdolliseen ratkaisuun. Voit siis ottaa varastosi ulkomuodon ihan uudelle tasolle meidän tyylikkäillä ulko-ovilla. 

Oy Bema Systemin Ab:n ulko-ovet ikkunalla

Valikoimastamme löydät muodikkaat ulko-ovet ikkunan kanssa. Oy Bema System Ab: n ulko-ovet ikkunalla voi saada monessa eri värissä ja koossa. Kaikilla tuotteilla on myös tyylikäs ulkonäkö ja pitävä rakenne. Tekstin alapuolelta löydät muutamia kuvia Oy Bema System Ab:n eri ulko-ovista ikkunalla. Kaikki meidän ulko-ovet ilkunnan kanssa ovat myös valmistetut kestämään pohjoismaiden haastavia sääolosuhteita parhaalla mahdollisella tavalla.  

Ulko-ovet mittatilaustyön

Haluatko tilata ulko-ovet mittatilaustyönä? Ulko-oven muodolla ja värillä on tavaton vaikutus siihen, millaisen ensivaikutelman kotisi tai yrityksesi tilan julkisivu antaa. Ei ole väliä jos haluat suuren, pienen tai ruskean ulko-oven – meiltä kyllä löytyy sopiva ratkaisu sinulle. Kaikki tuotteet tehdään myös aina asiakaskeskeisesti sinun toiveidesi mukaisesti, niin että saat varmasti haluamasi oven.

Jätä tarjouspyyntö

Valikoimamme kasvaa jatkuvasti ja löydät tuotteita myös eri väreissä. Tarjoamme edulliset hinnat, parhaan laadun, sekä henkilökohtaista ja asiantuntevaa palvelua. Jos sinua kiinnostaa saada meidän erikoisoveista lisätietoja ulko - ovista, niin olet lämpimästi tervetullut ottamaan yhteyttä!