Liukuovi

Etsitkö liukuovia? Me valmistamme liukuovet sinun toiveesi mukaan monivuotisella kokemuksella ja ammattitaidolla. Ovien toimitus sujuu koko Suomeen sekä yrityksille että yksilöille.  Ovet valmistetaan vaakapaneelikuvioidusta teräslevystä, eristys CFC-vapaa polyuretaani. Ovi voidaan varustaa erilaisilla ikkunavaihtoehdoilla. Ikkunat on valmistettu kaksinkertaisesta akryylimuovista ja varustettu lukkolistoilla murtoriskin poistamiseksi. Musta karminen on vakioikkunamme, tilauksesta on myös ruostumaton ikkunakarmi saatavilla. Oveen on mahdollista lisätä myös kissanluukku sekä käsin säädettävä ilmastointiritilä. Meiltä löydät myös koneistot sekä liukuoviin että liukuportteihin.

Nopea toimitus ja korkealaatuiset liukuovet

Mielipiteemme on, että korkean laadun ei koskaan pitäisi tarkoittaa turhanpitkiä toimitusaikoja. Tämä syyn vuoksi saat meiltä aina nopean mahdollisen toimitusajan, kun tilaat meiltä liukuoven. Huolimatta äärimmäisistä toimitusajoistamme, emme koskaan tee kompromisseja ovien laadussa. Saat siis toisin sanojen meiltä aina parhaan mahdollisen laadun ja tämän parhaalla mahdollisella toimitusajalla.

Monivuotinen valmistuskokemus

Asiakkaana olet aina turvalisissä käsissä, kun tilaat liukuovet Oy Bema System Ab:ltä. Yrityksenä meillä on yli 30 vuoden kokemus valmistaa ja toimittaa korkealaatuisia liukuovia. Nämä vuodet ovat antanet suuren tietopankin, mitä me aina käytämme, kun toimitamme liukuovet sinulle.  Me toisin sanojen tarkkaan tiedämme mitä vaatii toimittaa korkealaatuista palvelua sinulle asiakkaana.  Me voimme myös sinulle näiden kahdenkymmenen vuoden kokemuksen avulla antaa korkeatasoista henkilökohtaista palvelua.

Jätä tarjouspyyntö

Kerromme mielellämme enemmän sinulle, mikäli olet kiinnostunut meidän eri liukuovi ratkaisusta. Voit helposti ottaa Oy Bema System Ab yhteyttä sekä sähköpostitse että puhelimitse. Palvelun voi saada sekä ruotsiksi että suomeksi. Jos sinua kiinnostaa saada meidän likuovista lisätieotja , niin olet lämpimästi tervetullut ottamaan yhteyttä!