Nosto-ovihuoltoa yli 30 vuoden kokemuksella

Nosto-ovihuolto on yksi meidän monesta eri palveluistamme. Huollamme sekä nosto-ovet että niiden moottorit. Meillä on yli 20 vuoden kokemusta erilaisten nosto-ovihuoltojen suorittamisesta, mikä on takuu siitä että kun palkkaat meidät, saat aina tarkkaa ja osaavaa huoltoa sinun nosto-ovellesi. Meillä on myöskin sekä yksityisasiakkaiden että yrityksien nosto-ovihuollosta vankkaa kokemusta.

Miten meidän nosto-ovihuolto suoritetaan?

Meidän nosto-ovihuolto sujuu aina kohteen luona. Mikäli sinulta puuttuu joku nosto-oven osa, voimme ottaa sen mukaan kun tulemme huoltokohteeseen. Sinun ei siis ikinä tarvitse turhaan odottaa huoltoa varaosien puuttumisen vuoksi. Tarjoamme myös huoltosopimusta, jossa nosto-ovi huolletaan jatkuvasti käyttöasteesta riippuen. Huoltosopimuksella varmistat sen, että nosto ovi on toimintakykyinen vuoden joka ikisenä päivänä. Ota vain meihin yhteyttä, niin voimme yhdessä löytää parhaan mahdollisen huoltosopimuksen sinulle.

Ota yhteyttä, niin avustamme sinua

Mikäli olet kiinnostunut saamaan apua nosto-oven huoltoon meidän kauttamme, niin ota rohkeasti yhteyttä. Me teemme kaikki huollot tunnollisesti ja huolellisesti. Pidämme tarkoin kiinni siitä, mitä yhdessä on sovittu. Ota siis yhteyttä