Pariovi

Valmistamme tilauksesta pariovia autotalleihin tai tiloihin, jotka normaalikäytössä tarvitsevat käyntioven, mutta poikkeustapauksissa vaativat myös isomman oviaukon silloin tällöin. Ovet toimitetaan asiakkaan mitta- ja väritoivomusten mukaan. Ovet voidaan varustaa ikkunoilla ja konekäytöllä. Ovet valmistetaan vaakapaneelikuvioidusta teräslevystä, eristys CFC-vapaa polyuretaani. Beman pariovi on mainio vaihtoehto, kun toivomuksena on saada nosto-ovi ja pariovi identtiseksi toistensa kanssa ulkonäön ja materiaalin suhteen. Ovi voidaan varustaa erilaisilla ikkunavaihtoehdoilla. Ikkunat on valmistettu kaksinkertaisesta akryylimuovista ja varustettu lukkolistoilla murtoriskin poistamiseksi. Musta muovikarminen on vakioikkunamme, tilauksesta on myös ruostumaton ikkunakarmi saatavilla. Oveen on mahdollista lisätä myös kissanluukku sekä käsin säädettävä ilmastointiritilä.

Korkealaatuiset ja ajattomat pariovet

Kaikki meidän pariovet ovat korkealaatuisia ja luotu kestämään pohjoismaiden olosuhteita parhaalla mahdollisella tavalla. Pariovet eivät vain ole korkealaatuisia vaan ne antavat julkisivuusi ajattoman, joka sen sijaan antaa sinun rakennuksesi julkisivulle kartanonomaisen ominaisuuden. Voit siis meiltä tilata parioven ja saman aikaan saat loistavan oven, mutta saat myös upean klassillisen julkisivun, joka antaa rakennukseesi ihan uuden tason.

Miksi pariovi Oy Bema System Ab:ltä?

Meidän henkilökunnalla on monivuotinen kokemus valmistaa kestäviä pariovia. Yrityksemme on ollut ovialalla jo yli 30 vuoden ajan, mikä antaa sinulle asiakkaana laatutakuun parioviin mitkä tilaat meiltä. Tämä monivuotinen kokemus antaa sinulle myös asiakasvarmuuden siitä, että saat aina meiltä ensiluokkaista palvelua. Saat meiltä aina myös ovet mahdollisimman nopealla toimitusajalla, koska meidän mielestämme sinun asiakkaana ei koskaan tarvitse odottaa turhan kauan. Huolimatta äärimmäisistä toimitusajoistamme, emme koskaan tee kompromisseja ovien laadussa.

Jätä tarjouspyyntö

Mikäli haluat lisätietoja meidän pariovista, niin voit ottaa yhteyttä sekä puhelimitse tai sähköpostitse. Palvelua voi saada sekä suomeksi että ruotsiksi. Mikä haluat tutustua meidän oviin, niin voi katsoa kuvia, joka sijaitsee tekstin alapuolella