Ytterdörrar med över 30 års erfarenhet

Oy Bema System Ab erbjuder flertalet olika lösningar när det kommer till ytterdörrar. I vårat produktsortiment hittar du ett brett sortiment av ytterdörrar både med och utan fönster. Vid tillverkningen av dörrarna, så tar vi alltid hänsyn till att dessa är energieffektiva och att de på bästa sätt tål det nordiska klimatet. Oy Bema System BEMA ytterdörrar är tillverkade så att de är identiska med lyftdörrarna såväl utseendemässigt som materialmässigt. Dörrbladet är uppbyggt av CFC-fri polyuretan isolerade sektioner av panelmönstrad varmförzinkad och lackerad stålplåt. Varje sektion är speciallimmad för absolut täthet och dörren är också försedd med mycket effektiva tätningar i över- och underkant samt mellan sektionerna vilket gör den vind- och vattentät. Ytterdörrarnas tjocklek är 40 mm och storleken i övrigt bestämmer du själv. Välj även om du vill ha tröskel eller en släplist nedtill.

Exempel på vanligt förekommande öppningsstorlekar:

900 x 2100 mm

1000 x 2100 mm

1200 x 2200 mm

Oy Bema System Ab ytterdörrar till industri- och lagerlokaler

I vårat produktsortiment hittar du ett stort utbud av ytterdörrar till industri- och lagerlokaler. Vid tillverkningen av dessa ytterdörrar har vi speciellt tagit hänsyn till att de ska vara energisnåla och att de ska tåla det utmanade nordiska väderklimatet på bästa sätt. Du kan även få dessa ytterdörrar i flertalet olika mått och höjder, skräddarsydda just efter din önskemål och behov. Det enda du behöver göra att informera oss om alla dessa mått vid din beställning, så kommer vi ta hänsyn till allt detta vid tillverkningen. Vi framställingen av dörrarna arbetar vi alltid kundcentrerat och är därför alltid extra lyhörda mot kunderna. 

Oy Bema System Ab ytterdörrar med fönster

I vårat produktsortiment hittar du även ytterdörrar med fönster. Du kan få dessa ytterdörrar i flertalet olika färger och former. Dessa dörrar har även en trendig grafisk profil och är extremt hållbara. Med andra ord kan du genom en trendig utedörr ta din husfasad till helt nya nivåer. Du hittar de olika alternativen som vi erbjuden nedanför denna text. Har du följdfrågor om produkterna är du alltid välkommen till att kontakta oss, så hjälper vi dig att hitta bästa möjliga lösning.

Skräddarsydda ytterdörrar

Önskar du en skräddarsydd ytterdörr? En ytterdörrs grafiska profil och färg har en stor betydelse för vilken bild av ditt företag eller hem du ger till dina besökare. Därför är det alltid av största vikt att du väljer sådana ytterdörrar som representerar ditt företags eller bostads profil på bästa sätt. Vi vet hur viktigt det är med skräddarsydda lösningar och därför kan du av oss beställa ytterdörrar som är skapade efter dina önskemål. Det spelar ingen roll om du önskar en liten, stor eller brun ytterdörr – hos oss hittar du en skräddarsydd lösning.

Begär offert - så hjälper vi dig

Vårt sortiment växer kontinuerligt och du får alltid fördelaktiga priser, den bästa kvalitén och en personlig service via oss. Om du är intresserad att få mer information om våra ytterdörrslösningar, så är du hjärtligt välkommen att kontakta oss.