Skjutdörr

 Letar du efter skjutdörrar?  Vi levererar Skjutdörrar enligt kundens mått- och färgönskemål till hela Finland. Leverans sker till både privatpersoner som företagare. Våra skjutdörrar kan förses med både fönster och maskindrift. Dörrarna tillverkas av panelmönstrad stålelement, isolering CFC-fri polyuretan.  Fönstren är tillverkade av dubbel akrylplast och försedda med snäpplist för ökad inbrottssäkerhet. Standardfönster med svart karm men även rostfri karm kan fås mot specialbeställning. Även kattluckor samt för hand reglerbara ventilationsgaller är möjligt att fås mot tilläggsbeställning. Vid intresse kan vi också erbjuda dig som beställare portautomatiker för skjutdörrar och skjutgallergrindar.

Snabb leverans och högkvalitativa skjutdörrar

Vi på Oy Bema System Ab tycker inte att kvalitet ska innebära långa väntetider. Av den anledningen får du av oss alltid snabbast möjliga leveranstid, oberoende på vart du befinner dig. Trots att vi har snabbare leveranstider, så tummar vi aldrig på något sätt på kvalitén på dörrarna. Du får med andra ord av oss bästa möjliga kvalitet, på bästa möjliga leveranstid. 

 Mångårig erfarenhet av tillverkning

Du som kund kan alltid vid beställning från oss känna dig extra trygg, eftersom vi har över 30 års erfarenhet av att leverera förstklassiga dörrlösningar till hela Finland. Dessa åren har givit oss en stor erfarenhetsbank, som vi alltid nyttjar, när vi levererar dörrar till dig som kund. Vi vet med andra ord vad som krävs för att du som kund ska vara nöjd med din dörr. Vi kan också utifrån dessa 30 år alltid erbjuda dig förstklassig service och vägledning i ditt produktval.

Begär offert

Vi berättar väldigt gärna mer om våra olika skjutdörrar för dig. Du kan enkelt kontakta oss via telefon eller e-post. Betjäning finns att tillgå på såväl svenska som finska. Om du vill få ytterligare information om våra skjutdörrar är du välkommen atkontakta oss.