Pardörr

Vi tillverkar på beställning pardörrar för garage eller andra utrymmen som är vid behov av detta. Dörrarna levereras enligt kundens mått- och färgönskemål. De kan förses med fönster och maskindrift. Tillverkas av panelmönstrad stålelement, isolering CFC-fri polyuretan. En Bema parrdörr är ett utmärkt alternativ när behovet är att lyftdörren och pardörren ska vara identiska med varandra utseende- och materialmässigt. Dörren kan även utrustas med olika fönster. Fönstren är tillverkade av dubbel akrylplast och försedda med snäpplist för ökad inbrottssäkerhet. Standardfönster med svart plastkarm men även rostfri karm kan fås mot specialbeställning. Även kattluckor samt för hand reglerbara ventilationsgaller är möjligt att fås mot tilläggsbeställning.

Högkvalitativa och tidlösa pardörrar

Samtliga av våra pardörrar är alltid av högsta kvalitet och är specialanpassade för att tåla det nordiska klimatet på bäst sätt. Pardörrarna har inte bara en hög kvalitet, utan de kan även ge din fasad en tidlöst yttre, vars utsida ger din byggnad en herrgårdsliknande karaktär. Du kan med andra ord genom att beställa en pardörr från oss få en praktfull dörr, men likväl ett lika praktfult klassiskt yttre till din fasad, som tar din byggnad yttre till en helt ny nivå.

Varför ska du beställa pardörrar från Oy Bema System Ab?

Oy Bema System Abs personal har mångårig pålitlig erfarenhet av att producera förstklassiga pardörrar. Vårt företag har varit verksamt i branschen under över 30 års tid totalt. Kombinationen: erfaren personal att mångårig branscherfarenhet ger dig en kvalitetgaranti på de pardörrar som du beställer via oss. Det ger även dig en kundtrygghet att du alltid kan få en förstklassig service från oss. Vidare får du alltid även snabbast möjliga leveranstid från oss, eftersom vi tycker att du som kund aldrig ska behöva vänta på dörren onödigt länge. Och du, trots våra extrema leveranstider, så tummar vi aldrig på dörrarnas kvalitet.

Begär offert

Om du vill veta mera om de olika pardörrarna som vi tillverkar kan du kontakta oss. via telefon eller e-post. Betjäning går att få på såväl finska som svenska. Du kan även bekanta dig med våra bilder här nedan