Lagerdörrar

Är du som privatperson eller som företagare intresserade av att investera i nya lagerdörrar? Vi på Bema System tillverkar och säljer lagerdörrar med över 30 års yrkeserfarenheter. I vårt produktsortiment hittar du alltid ett stort utbud av olika former av lagerdörrar – just efter dina önskemål och behov. Våra lagerdörrar är främst avsedda för lagerlokaler, tekniska utrymmen och garage. På följande målsidor kan du bekanta dig med våra produkter inom garagedörrar och industridörrar

Vårt lagerdörrsutbud

Du kan alltid beställa våra lagerdörrar i flertalet olika storlekar och färgkombinationer. Våra dörrar går att beställa både med och utan fönster. Genom att beställa din lagerdörr från oss får du med andra ord alltid en kundcentrerad helhetslösning just efter dina önskemål och behov.

Här nedan hittar du exempel på några av de storlekarna som vi tillverkar:

  •  1500 x 2000 mm
  •  2000 x 2500 mm
  •  2900 x 2500 mm
  •  4000 x 4000 mm

Bema Systems lagerdörrar går även att beställa utifrån dina skräddarsydda önskemål. Om du som kund är intresserad av detta, så kan du kontakta vår kunniga personal och uppge dina tillönskade mått och storlekar. Vi kan sedan utifrån detta skapa lagerdörren åt dig. Är du osäker på mått och storlekar kan du självklart även kontakta oss för rådgivning. Vi hjälper dig mer än gärna med att hitta bästa möjliga lösningen just efter dina önskemål och behov.

Varför ska du beställa lagerdörrar från Bema System?

Väljer du att beställa lagerdörrar från Bema System får du alltid förstklassiga och hållbara produkter. Våra lagerdörrar avspeglar alltid kvalitet, användarvänlighet, förträffliga tekniska egenskaper och förstklassig finsk kvalitet. Utöver detta tillverkas våra lagerdörrar med tillvägagångssätt som medför till att dörrarna tål de utmanade nordiska väderförhållandena på bästa sätt. Du får med andra ord genom att beställa dina lagerdörrar från oss både hållbarhet, kvalitet och användarvänlighet.

Leveransinformation

Vi levererar alltid våra lagerdörrar med snabbast möjliga leveranstider. Bema System:s ståndpunkt är att du som kund aldrig ska behöva vänta onödigt länge på förstklassiga produkter. Av den anledningen levererar vi alltid våra dörrar med snabbast möjliga leveranstid – oberoende av vart i Finland-Åland-Norden du som kund befinner dig. Om du vill få ytterligare information om våra leveranser är du alltid hjärtligt välkommen att kontakta vår kunniga personal. De kan hjälpa dig i alla frågor som berör leveransen och våra produkter.

Vilka målgrupper är lagerdörrar avsedda för?

Våra lagerdörrar är avsedda både för privatpersoner och företag. Du får genom att beställa lagerdörrar från Bema System alltid konkurrenskraftiga och målgruppsanpassade priser.

Intresserad av lagerdörrar? Lämna offertförfrågan

Om du är intresserad av Bema Systems lagerdörrar, så är du alltid hjärtligt välkommen att kontakta oss. Du kan genom att fylla i en offertförfrågan enkelt uppge dina önskade mått och andra önskemål kopplat till lagerdörrar. Vi erbjuder dig alltid kostnadseffektiva priser, bästa kvalitén och en kundcenterarad service.  Anslut dig också du till skaran av våra nöjda kunder genom att köpa dig en eller flera.