Service för din trygghet och din lyftdörrs driftsäkerhet!

En välservad garageport eller lyftdörr förlänger både livslängden och tryggar dess problemfria funktion. Vi utför service på lyftdörrar i både i förebyggande syfte – samt vid problemsituationer. Vår servicepersonal har mångårig gedigen erfarenhet av dörrar och utför snabbt och exakt preventiv service samt vid problemsituationer kommer snabbt på lösningar i samråd med vår egen fabrik. Eftersom vi har en egen produktion får vi snabbt och smidigt fram de behövda reservdelarna.

Hur utför vi servicen?

Vi utför alltid servicen på plats hos din lyftdörr. Skulle du av någon anledning sakna någon komponent till din lyftdörr, så tar vi med oss denna till dig vid servicetillfället. Möjlighet finns även att teckna serviceavtal med oss, vilket innebär att vi utför regelbunden lyftdörrsservice för dig. Med serviceavtalet får du en trygg helhetslösning som är en garanti för att din lyftdörr oberoende av årstid kommer inneha ett förstklassigt skick. Vill du veta mer om vårt fördelaktiga serviceavtal? Kontakta då oss, så hjälper vid dig att hitta bästa möjliga skräddarsydda servicelösning för din lyftdörr.

Kontakta oss – så hittar hjälper vi dig

Om du är intresserad av vår lyftdörsservice, så tveka inte till att kontakta oss. Vi utför alla våra arbeten noggrant och tidseffektivt. Vi håller oss alltid till det som vi kommit överens med dig om.