Välisolerade lyft- och industridörrar

BEMA industrilyftdörrar ger garanterat toppisolering, eftersom produkten blivit speciellt framtagen för att bryta köldbryggan. Dörrbladet är uppbyggt av sektioner av panelmönstrad varmförzinkad och lackerad stålplåt. Dörrens tjocklek är 40 mm, isolering CFC-fri polyuretan och storleken i övrigt bestämmer du själv.

Varje sektion är speciallimmad för den bästa tätheten och dörren är även utrustad med produktiva tätningar i över- och underkant samt mellan sektionerna vilket gör den vind- och vattentät. Tillsammans ger allt detta en god arbetsmiljö och bidrar till att uppvärmningskostnaderna sänks.

Industridörren kan utrustas med fönster och infälld gångdörr. Fönstren är tillverkade av dubbel akrylplast och försedda med snäpplist för ökad inbrottssäkerhet. Lyftdörrens infällda gångdörr öppnar ett bekvämt och snabbt passage för fotgängare. Samtliga gångdörrar inkluderar dörrstängare, droppnäsa, trycke och lås med tre stycken nycklar. Som extra utrustning finnes Dorma Låsstomme om man vill förse dörren med seriekopplade lås-serier. Vid motordrift är det också rekommenderat att förse dörren med brytare som känner av om den är öppen eller stängd.

BEMA lyftdörr kan levereras manuell- eller maskindriven. Redan vid 5-10 öppningar per dag lönar det sig att installera motordrift. De snabba öppnings- och stängningstiderna sänker energikostnaden och minskar problemen med dragig arbetsmiljö. BEMA:s dörrmaskinerier ger en jämn, skonsam dörrörelse och automatiken anpassas efter kundens behov och önskemål.

Om du vill få ytterligare information om våra lyft- och industridörrar är du välkommen att kontakta oss.