Välisolerade lyftdörrar för garage

BEMA garagedörren är en mycket välisolerad dörr där vi satsat extra mycket på att bryta köldbryggan. Dörrbladet är uppbyggt av sektioner av vågrät panelmönstrad varmförzinkad och lackerad stålplåt. Varje sektion är special limmad för absolut täthet och dörren är också försedd med mycket effektiva tätningar i över- och underkant samt mellan sektionerna vilket gör den vind- och vattentät. Sammantaget ger detta en mycket god arbetsmiljö och framförallt sänks uppvärmningskostnaden. Dörrens tjocklek är 40 mm, isolering CFC-fri polyuretan och storleken i övrigt bestämmer du själv. BEMA garagedörr förses med beslag anpassade till olika takformer och utrymmen. Den balanseras med torisionsfjädrar för lätt öppning och stängning. Dörren kan levereras med lås för olika behov och miljöer. Dörren kan utrustas med fönster eller dekorfönster t.ex. soluppgång eller båge som är tillverkade av dubbel akrylplast och försedda med snäpplist för ökad inbrottssäkerhet. Det är ockå möjligt att göra garagedörren med en infälld gångdörr.  Samtliga gångdörrar inkluderar dörrstängare, droppnäsa, trycke och lås med tre stycken nycklar som standard.  Som extra utrustning finnes Dorma låsstomme om man vill förse dörren med samma lås-serie som tex in till bostaden. Vid motordrift är det också möjligt att förse dörren med brytare som känner av om den är öppen eller stängd.

Garage- och lyftdörrar både för privatpersoner och företag 

I vårt produktsortiment hittar du målgruppsanpassade garage- och lyftdörrar för både privatpersoner och företag. Det spelar med andra ord ingen roll om du är ett företag som vill beställa en större mängd dörrar eller en privatperson som är ute efter enskild dörr. Hos oss hittar du alltid skräddarsydda lösningar – just efter dina önskemål och behov. Vi arbetar nämligen alltid med en stor kundlyhördhet, eftersom vi aldrig är nöjda, innan du som kund är nöjd med ditt val av produkt och att vi hittat den bästa lösningen för just er.

Skräddarsydda garage- och lyftdörrar till det nordiska klimatet 

Det nordiska klimatet ställer extra hårda krav på garage- och lyftdörrarnas kvalitet. Detta är något som vi på Oy Bema System AB alltid har vi i åtanken när vi tillverkar våra garage- och lyftdörrar. Du får med andra ord alltid från oss förstklassiga garage- och lyftdörrar som är specialanpassade till det nordiska klimatet.  

Begär offert - så hjälper vi dig redan idag!

BEMA garagedörr kan levereras handdriven eller maskindriven. De snabba öppnings- och stängningstiderna sänker energikostnaden. BEMA:s dörrmaskinerier ger en jämn, skonsam dörrörelse och automatiken anpassas efter kundens behov och önskemål. Om du vill få ytterligare information om våra garagedörrar är du välkommen att lämna offertbegäran.