Ulko-ovi

BEMA ulko-ovet valmistetaan identtiseksi nosto-ovien ulkonäön ja materiaalin suhteen. Ovilevy on rakennettu CFC-vapaa polyuretaani paneelikuvioidusta, kuumasinkitystä ja lakatusta teräslevystä. Jokainen osa on erikoisliimattu, jotta tiiviys olisi mahdollisimman hyvä. Oven ylä- ja alareunassa on tehokkaat tiivisteet ja niiden ansiosta ovi on tuuli- ja vesitiivis. Seurauksena miellyttävä työympäristö ja ennen kaikkea pienemmät lämmityskustannukset. Oven paksuus on 40mm ja muut mitat päätät sinä itse. Voit myös valita haluatko ulko-oveen kynnyksen tai laahuskynnyksen.

Esimerkkejä tavallisista oviaukon mitoista:

900 x 2100 mm
1000 x 2100 mm
1200 x 2200 mm

Ovi voidaan varustaa erilaisilla ikkunavaihtoehdoilla. Ikkunat on valmistettu kaksinkertaisesta akryylimuovista ja varustettu lukkolistoilla murtoriskin poistamiseksi. Musta muovikarminen on vakioikkunamme, tilauksesta on myös ruostumaton ikkunakarmi saatavilla. Oveen on mahdollista lisätä myös kissanluukku sekä käsin säädettävä ilmastointiritilä.

Jos sinua kiinnostaa saada meidän erikoisoveista lisätietoja ulko - ovista, niin olet lämpimästi tervetullut ottamaan yhteyttä!