> Suomeksi   

 

    Garage

Lyftdörrar >>

Dörröppnare
   
    Industri

Lyftdörrar
Referenser
   
    Specialdörrar

Allmänt
   
   
    Information

Begär offert
Bildgalleri

Om företaget

Kontakta oss
   

Till Startsidan
   
   
         Startsida > Garagedörrar >
 
BEMA - konkurrenskraftig välisolerad garagedörr

BEMA garagedörren är en mycket välisolerad dörr där vi satsat extra mycket på att bryta köldbryggan. Dörrbladet är uppbyggt av sektioner av panelmönstrad varmförzinkad och lackerad stålplåt.

Varje sektion är special limmad för absolut täthet och dörren är också försedd med mycket effektiva tätningar i över- och underkant samt mellan sektionerna vilket gör den vind- och vattentät. Sammantaget ger detta en mycket god arbetsmiljö och framförallt sänks uppvärmningskostnaden.

Dörrens tjocklek är 40 mm, isolering CFC-fri polyuretan och storleken i övrigt bestämmer du själv.

BEMA garagedörr förses med beslag anpassade till olika takformer och utrymmen. Den balanseras med torisionsfjädrar för lätt öppning och stängning. Dörren kan levereras med lås för olika behov och miljöer.

Dörren kan utrustas med fönster eller dekorfönster t.ex. soluppgång, båge eller solar som är tillverkade av dubbel akrylplast och försedda med snäpplist för ökad inbrottssäkerhet. 

BEMA garagedörr kan levereras handdriven eller maskindriven. De snabba öppnings- och stängningstiderna sänker energikostnaden. BEMA:s dörrmaskinerier ger en jämn, skonsam dörrörelse och automatiken anpassas efter kundens behov och önskemål.

>> Se tekniska detaljer

>> Begär Offert

>> Kontakta oss

 






 
     
     

Ab Bema System Oy - Algotsvägen 9 - FIN-64200 Närpes - Finland
Tel: +358 (0)6 2258230 - Fax: +358 (0)6 2258330 - E-mail: info[at]bemasystem.fi - www.bemasystem.fi