> Svenska  

 

    Autotalli
Nosto-ovet
Automatiikka
   
    Teollisuus
Nosto-ovet >>
Referenssit
   
    Erikoisovet
Yleistä
   
   
    Info
Tarjouspyyntö
Kuvagalleria
Yrityksestä
Yhteystiedot
   
Etusivulle
         Etusivu> Teollisuus Nosto-ovet >
 

BEMA - kilpailukykyinen ja hyvineristetty nosto-ovi

BEMA nosto-ovi on erittäin hyvin eristetty ovi, jossa olemme panostaneet erityisesti kylmänestoon. Ovilevy on rakennettu osissa paneelikuvioidusta, kuumasinkitystä ja lakatusta teräslevystä. Oven paksuus on 40 mm, eristys CFC-vapaa polyuretaani ja muut mitat päätät sinä itse. 

Jokainen osa on erikoisliimattu, jotta tiiviys olisi mahdollisimman hyvä. Oven ylä- ja alareunassa on tehokkaat tiivisteet, samoin osien välissä. Niiden ansiosta ovi on tuuli- ja vesitiivis. Seurauksena miellyttävä työympäristö ja ennen kaikkea pienemmät lämmityskustannukset. 

BEMA nosto-ovi varustetaan helakkeilla, jotka sopivat erilaisiin kattomuotoihin ja tiloihin. Se tasapainotetaan vääntöjousilla avaamisen ja sulkemisen helpottamiseksi.
Ovi varustetaan asiakkaan tarpeita ja käyttöympäristöä vastaavilla lukoilla. 

Ovi voidaan varustaa ikkunoilla ja käyntiovella. Ikkunat on valmistettu kaksinkertaisesta akryylimuovista ja varustettu lukkolistoilla murtoriskin poistamiseksi. Nosto-oven käyntiovi avaa vaivattoman ja nopean kulkureitin jalankulkijalle.
Kaikki käyntiovi toimitukset sisältävät ovensulkijan, tippanokan, painikkeen ja lukon kolmella avaimella. 

BEMA nosto-ovi voidaan toimittaa käsi- tai konekäyttöisenä. Jo 5-10 päivittäistä avausta tekevät konekäytön kannattavaksi. Oven nopea nosto ja lasku pienentävät energian kulutusta ja vähentävät työympäristön vetoisuutta. BEMA:n ovikoneiston avulla saat tasaisen ja sujuvan oven liikkeen. Automatiikka sopeutetaan asiakkaan tarpeisiin ja toiveisiin.

>> Tekniset tiedot

>> Tarjouspyyntö

>> Yhteystiedot


 

 
 
 

Ab Bema System Oy - Algotsvägen 9 - FIN-64200 Närpiö - Finland
Puh: +358 (0)6 2258230 - Faks: +358 (0)6 2258330 - E-mail: info[at]bemasystem.fi - www.bemasystem.fi